Psíček

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vodítka a obojky

Stále si ľudia pri kúpe vodítok nevedia vybrať, či majú kúpiť flexi alebo obyčajné lanové.
Každé z nich má svoje pre aj proti. Flexa má výhodu v tom, že má pevnú rúčku a môže byť v dvoch typoch : lankové alebo popruhové. Môže mať aj viac veľkostí a dĺžok, podľa toho, koľko váš pes váži. Najväčšia novinka je flexi vodítko s pravými krištáľmi Swarovski. Ale stojí 20 eur takže... Ďaľšia výhoda je, že sa dá roztiahnuť. Ešte je ich možno aj viac, ale ja som chcela vypísať len tie najdôležitejšie. Potom je tu lanové vodítko, čiže to najobyčajnejšie. To má svoje pre asi iba také, že je pevné, nenatiahne sa. Inú v tom bohužiaľ nevidím. Ďalej postroje a obojky. Je veľa druhov k výberu. Kožený obojok, látkový obojok, látkový postroj, dokonca novo je aj postroj, ktorý nie sú len tie lanká, ale taký ako keby... no... tu je obrázok neviem to vysvetliť.
Všetky sú dobré, nedá sa povedať že nie. Takže k nim nič nedodám naviac, len to, že ja a Halley máme pre našich psíkov postroje (obyčajné) a sme s tým spokojné.

Avalon

Doplnky pre psov | stály odkaz

Komentáre

  1. Halley
    Áno Avalon má pravdu tei postroje su super a dostať ich kúpiť v vzorovanom vydani a kúpite ich aj v psom raji na Zapotôčkach v Prievidzi.
    publikované: 19.11.2012 19:44:54 | autor: avalonhalley (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014